Cvjetne tetovaže

Cvjetne tetovaže od pravog cvijeća su naš premium proizvod. Ova vrsta tetovaža uključuje sušeno ili svježe cvijeće koje se aplicira na kožu. Pružaju prekrasan estetski izgled i korištenjem pravog cvijeća u tetovažama može biti način da odate počast voljenom cvijetu, da vas podsjeti na poseban događaj ili period u životu.
Svaki cvijet može imati svoje simbolično značenje, poput ruže koja simbolizira ljubav, ljiljan koji predstavlja čistoću ili lotos koji simbolizira duhovnost i obnavljanje. Osim estetskog aspekta, cvjetne tetovaže od pravog cvijeća također mogu biti ekološki osviješten izbor, jer se koristi prirodni materijal umjesto umjetnih boja. Važno je napomenuti da imaju određen vremenski period trajanja, a to je dio njihove posebnosti.
Ukratko, cvjetne tetovaže od pravog cvijeća nude jedinstvenu i prirodnu estetiku. Ova kombinacija ljepote i simbolike čini ih privlačnim izborom za mnoge ljude koji traže personaliziranu i autentičnu tetovažu.
Cijena tetovaže ovisi o njezinoj dužini i cvijeću koje se koristi. Javite nam se kako bismo zajedno pronašli najbolju tetovažu za vas.
Vodič za veličinu i cijenu tetovaže:
Mala tetovaža: do 30 cm, 50 eura
Srednja tetovaža: 30-60 cm 70 eura
Velika tetovaža: 60-90 cm 90 eura.
Ove cijene su okvirne jer ovise o vrsti cvijeća.
Kontaktirajte nas za više informacija